Ontdek Onze Laadpalen van Wallbox, Zaptec en Alfen:

Bij Zuidzon is het onze missie om u een uitgebreide collectie hoogwaardige laadpaalmerken aan te bieden. Voor elk van onze laadpaalproducten stellen wij de bijbehorende technische specificaties beschikbaar via onze datasheets. Hierin vindt u essentiële informatie over laadcapaciteit, compatibiliteit, laadsnelheid, connectiviteit en veiligheidsvoorzieningen.

Op deze webpagina stellen we u graag voor aan onze gewaardeerde merkpartners voor laadpalen. Maak kennis met onze zorgvuldig geselecteerde reeks hoogwaardige laadoplossingen.

Topkeuzes in Laadpaal Merken

In het universum van laadpalen worden fabrikanten beoordeeld aan de hand van diverse criteria, waardoor ze worden ingedeeld in verschillende niveaus: Niveau 1, Niveau 2 en Niveau 3.

De producenten in Niveau 1 behoren tot de meest betrouwbare en vooruitstrevende merken in de industrie. Bij Zuidzon bieden we met trots laadpalen aan van vooraanstaande merken uit het Niveau 1 segment, waaronder Wallbox, Zaptec en Alfen. Hierdoor kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en effectiviteit van uw laadinfrastructuur. Verken onze selectie van topmerken en maak een weloverwogen beslissing voor al uw elektrische oplaadbehoeften.

Slim en Compact EV-laden met de Wallbox Pulsar Plus: Alles wat je nodig hebt voor thuis

Met de Wallbox Pulsar Plus brengt Zuidzon jou de ultieme oplossing voor intelligent opladen van je elektrische voertuig (EV) bij jou thuis. Of je nu op zoek bent naar een compacte laadoplossing of krachtige laadprestaties, de Pulsar Plus biedt alles wat je nodig hebt in één geavanceerd apparaat.

Compact en Krachtig: Een Nieuw Tijdperk van Laadgemak

De Pulsar Plus is ontworpen met efficiëntie in gedachten. Kleiner dan een broodrooster en lichter dan een laptop, past hij perfect in elke ruimte. Ondanks zijn compacte formaat levert de Pulsar Plus tot 22 kW laadvermogen, wat betekent dat je EV snel en efficiënt wordt opgeladen voor je volgende avontuur.

Naadloos Verbonden: Jouw EV en de Slimme Toekomst

De Pulsar Plus is jouw toegangspoort tot de wereld van connectiviteit. Via wifi of bluetooth maakt hij moeiteloos verbinding met elk smart apparaat. Of je nu de voorkeur geeft aan het beheren van je laadsessies via je smartphone of tablet, de Pulsar Plus staat altijd klaar om je EV-laden te optimaliseren.

Volledig Beheersbaar: De Kracht van Jouw Vingertoppen

Dankzij de intuïtieve myWallbox-app krijg je volledige controle over je laadervaring. Plan je laadsessies op basis van jouw schema, bewaak in realtime de status van je oplader en nog veel meer. Jouw EV-laden wordt nu volledig afgestemd op jouw behoeften.

Onboard Intelligentie: Laadgemak, Altijd en Overal

Geen bereik in je garage of parkeerplaats? Geen zorgen. De Pulsar Plus maakt gebruik van onboard bluetooth-intelligentie, zodat je zelfs zonder internetverbinding je laadsessies kunt beheren. Gemak en flexibiliteit gaan hand in hand.

Ervaar de revolutie in thuis EV-laden met de Wallbox Pulsar Plus. Zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor de weg voor je en profiteer van de slimme en krachtige laadtechnologie die jouw elektrische voertuig verdient. Zuidzon en de Pulsar Plus staan voor je klaar om jouw elektrische reis moeiteloos en efficiënt te maken.

Thuis Opladen met Zaptec Go: De Ultieme EV Laadervaring voor Jouw Huis

Bij Zuidzon begrijpen we dat velen van jullie de voorkeur geven aan het opladen van je elektrische auto (EV) thuis. Daarom introduceren we met trots de Zaptec Go, een prachtig ontworpen, geavanceerde laadunit die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in woningen, privégarages en parkeerplaatsen. Deze laadunit biedt je de vrijheid om je EV op te laden wanneer het jou uitkomt, en dat alles in een elegant en efficiënt apparaat.

Ontdek de Voordelen van Zaptec Go bij Jouw Woning

De Zaptec Go is de perfecte partner voor EV-laden bij jou thuis. Ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten, past de Zaptec Go perfect in je leefruimte. Hier zijn enkele van de kenmerken die van Zaptec Go de ideale keuze maken:

 • Geschikt voor Elk Elektrisch Voertuig: Ongeacht het merk of model van je elektrische auto, de Zaptec Go past zich intelligent aan de capaciteit van je voertuig aan, waardoor je op de meest efficiënte manier kunt opladen.

 • Razendsnel Opladen: Met de Zaptec Go kun je tot 10 keer sneller opladen dan met een standaard huisstekker. Dit betekent dat je met slechts 1 uur opladen je reikwijdte al met 100 km kunt vergroten, wat ideaal is voor drukke levensstijlen.

 • Klein en Lichtgewicht: Met zijn slanke ontwerp is de Zaptec Go 80% kleiner en lichter dan vergelijkbare opladers op de markt, waardoor het niet alleen ruimte bespaart, maar ook esthetisch aansluit bij je interieur.

 • Schaalbaar en Uitbreidbaar: Dankzij het intelligente ontwerp kun je tot drie Zaptec Go-eenheden installeren in hetzelfde huis of op dezelfde locatie, en kun je eenvoudig uitbreiden wanneer dat nodig is.

 • Gebouwd in Noorwegen: Met een stevige constructie die is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, wordt de Zaptec Go gebouwd, ontwikkeld en vervaardigd in Noorwegen om te voldoen aan de uitdagende omstandigheden.

 • Veiligheid Eerst: De Zaptec Go voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je met gemoedsrust kunt laden, wetende dat je veiligheid voorop staat.

 • Toekomstgericht en Slim: De Zaptec Go is voorzien van state-of-the-art technologie en is altijd online via wifi of 4G LTE-M. Hierdoor blijft het systeem up-to-date met de nieuwste functies en updates.

Of je nu kiest voor de Asphalt Black, Cloud White, Rock Grey, Midnight Blue, Moss Green of Wood Brown variant, de Zaptec Go zal je niet alleen voorzien van snel en betrouwbaar laden, maar ook met zijn verfijnde ontwerp jouw ruimte verfraaien.

 

Ontdek de Kracht van Slim Laden met de Alfen Eve Single S-line

De Alfen Eve Single S-line is een baanbrekende laadoplossing die jouw EV-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met afmetingen van 370x240x130 mm (LxBxD) past dit compacte laadstation perfect in jouw leefomgeving. Of je nu kiest voor Plug & Charge of autorisatie via RFID, de Eve Single S-line biedt jou de ultieme controle over je laadsessies.

Belangrijke Kenmerken van de Eve Single S-line:

 • Vaste Kabel Type 2: Met een geïntegreerde stekkerhouder en een Type 2 socket ben je altijd klaar om je elektrische auto op te laden.

 • LED Statusindicatie: Blijf op de hoogte van je laadstatus met duidelijke LED-indicaties.

 • MID Gecertificeerde Energiemeter: Voor nauwkeurige metingen en transactieverrekening van energiekosten.

 • Slimme Functionaliteiten voor een Scherpe Prijs: De Eve Single S-line is slim en internetverbonden, en kan communiceren met andere smart oplossingen via open standaarden en protocollen.

 • Ontworpen voor Jouw Slimme Huis: Alle Alfen laadstations zijn ontworpen om samen te werken met hernieuwbare energiebronnen en slimme technologieën die dezelfde standaarden en protocollen volgen.

 • Vrije Keuze Managementsysteem: Gebruik Alfen’s eigen managementsysteem of integreer met systemen die OCPP implementeren voor energiebeheer, historische gegevens en remote diagnostiek.

 • Solide Kwaliteit: Alfen-producten staan bekend om hun robuuste, veilige en betrouwbare karakter. Elk product is samengesteld uit hoogwaardige componenten en uitgebreid getest en gecertificeerd.

 • Made in Nederland: Alfen-producten worden in Nederland vervaardigd en bieden standaard garantie en de mogelijkheid tot servicepakketten.

Voor meer informatie en technische specificaties verwijzen wij je graag naar onze officiële website: www.alfen.com. De Alfen Eve Single S-line is niet alleen een laadoplossing, maar een stap naar een geoptimaliseerde en toekomstgerichte EV-ervaring die aansluit bij jouw slimme levensstijl.