Zonnepanelen kopen

Zelf uw stroom opwekken? Zonnepanelen aanschaffen levert u een mooie winst! De zon hoeft niet fel te schijnen, want op een bewolkte dag leveren uw panelen al elektriciteit. En wist u dat in gemiddeld twee jaar een zonnepaneel al meer energie bespaard heeft dan het kost om het paneel te maken? Dat is nou duurzaam.

Bij Zuidzon helpen wij u bij het kopen van de juiste zonnepanelen set. Lees waarom investeren in zonnepanelen loont en waar u op moet letten.

Voordelen zonnepanelen

De Salderingsregeling is nog van toepassing. Afhankelijk van uw energiecontract krijgt u voor de stroom die niet gebruikt wordt een vergoeding.

Via een duurzaamheidslening of energiebespaarlening zijn zonnepanelen haalbaar voor ieder huishouden. Per gemeente zijn er ook subsidies die mogelijkheden bieden voor zonnestroomsystemen, u vindt deze via de Energiesubsidiewijzer.

Aanbieding zonnepanelen

Bij Zuidzon doen wij u een voorstel op maat. We bespreken samen uw wensen en mogelijkheden. In tegenstelling tot andere installateurs bieden wij geen standaard pakketten, maar een assortiment van alle gerenommeerde merken.

In de basis geldt dat hoe meer zonnepanelen u koopt, hoe voordeliger het wordt. Populaire keuzes zijn:

Zonnepanelen

Zonnepanelen + laadpaal

Zonnepanelen + meterkast

Zonnepanelen + laadpaal + meterkast

Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Bij de keuze van het soort zonnepanelen zijn er veel opties. Naast het uiterlijk en de kleur speelt het vermogen natuurlijk een cruciaal onderdeel. Wij helpen u bij het berekenen van het aantal zonnepanelen door te kijken naar:

Zonnepanelen maken gelijkstroom. Een omvormer zet dat om in wisselstroom, want dat komt uit het stopcontact. De omvormer bepaalt dus mede de opbrengst van het geheel.

Garantie bij Zuidzon

Overweegt u te investeren in zonnepanelen. Let op de garantie die geleverd wordt op het werk, de panelen en omvormer.

Bij Zuidzon werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken (link invoegen). Dit vertaald zich in productgaranties van 15 tot 25 jaar op zonnepanelen. Op de omvormer krijgt u standaard tussen de 10 tot 12 jaar garantie. Bij sommige fabrikanten kan deze garantie verlengd worden tot 20 jaar. Hiermee krijgt u zekerheid op alle belangrijke componenten van uw systeem.

De volledige installatie is via Zuidzon ook nog eens gedekt, want wij geven tot 12 jaar garantie op onze werkzaamheden. In deze periode komen wij kosteloos langs om het op te lossen. Ook na deze periode kunt u ons ten alle tijden benaderen om u te helpen met uw zonnestroomsysteem.

Vraag een vrijblijvende offerte aan