Onze merken

Bij Zuidzon hanteren we een uitgebreide collectie vooraanstaande merken. Voor elk merkproduct kunnen wij u voorzien van de bijbehorende datasheet. Hierin vindt u essentiële informatie over garanties, rendementen, testresultaten, elektrische specificaties, gewicht en certificeringen.

Op deze pagina introduceren we graag onze vooraanstaande merkpartners voor zonnepanelen en omvormers. Maak kennis met onze hoogwaardige selectie.

Topkeuzes in Zonnepanelen Merken

Zonnepanelen Fabrikanten: Begrijp de Tier-classificatie en Kies Kwaliteit

In de wereld van zonnepanelen worden fabrikanten beoordeeld aan de hand van een ranglijstsysteem, dat hen verdeelt in drie categorieën: Tier 1, Tier 2 en Tier 3.

De Tier 1 fabrikanten behoren tot de meest betrouwbare en hoogwaardige merken. Bij Zuidzon bieden we exclusief A-merk panelen uit het Tier 1 segment, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek onze selectie van topmerken en maak een bewuste keuze voor uw zonne-energiebehoeften.

Jinko Solar

Jinko Solar: Wereldleider in Zonnepanelen Fabricage sinds 2006

Sinds 2006 heeft het Chinese merk Jinko Solar een vooraanstaande positie ingenomen in de ontwikkeling, productie en marketing van zonnepanelen. Als een van ‘s werelds grootste zonnepanelenfabrikanten heeft Jinko Solar een prominente positie veroverd op de prestigieuze Tier 1 lijst.

Bovendien wordt Jinko Solar bekroond als toonaangevend in de 2021 PV Module Reliability Scorecard van PVEL, waarbij uitgebreide tests dienen als basis voor hun scorecard. Met een bewezen staat van dienst als wereldwijd marktleider en een erkende betrouwbaarheid, blijft Jinko Solar een pionier in de zonne-energie industrie.

Trina Solar

Trina Solar: Pionier in Zonnepanelen Sinds 1997

Opgericht in 1997, behoort Trina Solar tot de meest gevestigde merken in de zonne-energie-industrie. Met een focus op ontwikkeling, fabricage en marketing van zonnepanelen, heeft Trina Solar een indrukwekkend traject afgelegd.

In China neemt Trina Solar de koppositie in en is onlangs bekroond als het meest innovatieve Chinese bedrijf. Binnen Europa is Trina Solar een dominante speler en heeft daardoor een solide positie verworven binnen de prestigieuze Tier 1 lijst. Bovendien wordt Trina Solar als vooraanstaand beschouwd op de 2021 PV Module Reliability Scorecard van PVEL.

Trina Solar onderscheidt zich door het uitvoeren van meer dan 200 rigoureuze kwaliteitstesten, waarvan sommige strenger zijn dan de IEC/UL standaarden. Afhankelijk van het type zonnepaneel biedt Trina Solar vermogensgaranties tot wel 25 tot 30 jaar. Ontdek zelf de betrouwbare innovatie die Trina Solar te bieden heeft.

JA Solar

JA Solar: Pionier in Hoogwaardige Zonnepanelen sinds 2005

Als vooraanstaand Chinees bedrijf is JA Solar sinds 2005 een vertrouwd gezicht in de zonne-energie-industrie, met een uitgebreid assortiment zonnepanelen. De onderscheidende kracht van JA Solar ligt in hun sterke focus op innovatie. Ze worden door autoriteiten in de branche erkend als een prominente speler in hoogwaardige PV-producten.

Ondanks dat JA Solar een relatief jong merk is, schitteren ze in het produceren van kwaliteitspanelen die wereldwijd gewild zijn. Deze toewijding heeft hen snel naar een Tier 1 positie gebracht, ondanks hun recentere start. Ontdek de innovatie en kwaliteit van JA Solar en ervaar zelf hun betrouwbare energieoplossingen.

AEG

AEG: Innovatieve Zonnepanelen en Omvormers met Duitse Kwaliteit

Het gerenommeerde Duitse merk AEG heeft zijn oorsprong in hoogwaardige omvormers voor zonnepanelen. Sinds 2012 zijn ze met groot succes gestart met de productie van zonnepanelen. Dankzij hun vastberadenheid heeft AEG snel de Tier 1 status bereikt.

Net zoals andere producten van AEG, stralen hun zonnepanelen betrouwbaarheid en uitmuntende kwaliteit uit. Met een uitstekend rendement en een lange levensduur voldoen ze aan de hoogste normen. Ontdek zelf de Duitse kwaliteit en innovatie van AEG en zet de stap naar duurzame energieoplossingen.

TW Solar

Tongwei Solar: Wereldwijde Voortrekkers in Duurzame Energie

Oorspronkelijk geworteld in Hefei, China, heeft Tongwei Solar zich opgewerkt tot een van de vooraanstaande fabrikanten van kristallijn silicium zonnecellen wereldwijd. Met actieve operaties op vier locaties – Hefei, Shuangliu, Meishan en Jintang – is TW Solar intensief betrokken bij onderzoek & ontwikkeling, productie en promotie van essentiële zonne-energieproducten, waarmee ze zich een leidende positie als producent van c-Si-cellen hebben verworven. Hun inzet voor duurzaamheid wordt erkend met diverse prijzen en onderscheidingen.

Door voortdurende verbetering en versterking van hun managementsystemen, en een transparant beleid, werkt TW Solar samen met leveranciers om duurzame en hoogwaardige maatschappelijke ontwikkeling te bevorderen. Tegelijkertijd staat het bedrijf garant voor een gezonde en veilige werkomgeving waarin de rechten en belangen van medewerkers worden gerespecteerd.

Historisch gezien lag de nadruk van het bedrijf voornamelijk op de productie van zonnecellen en -panelen voor andere merken. Echter, sinds 2019 hebben ze hun horizon verbreed door zonnepanelen onder hun eigen merknaam te lanceren. Ervaar zelf de impact van Tongwei Solar als pionier in duurzame energieoplossingen en zet de stap naar een groenere toekomst.

Longi Solar

LONGi Solar: Innovatieleider in Zonneceltechnologie

Als ‘s werelds grootste leverancier van wafers voor zonnecellen heeft LONGi Solar een rijke geschiedenis. Deze pionier heeft gedurende vele jaren de weg geplaveid voor de nieuwste celtechnologie, zowel voor commerciële als residentiële PV-installaties. Een primeur van LONGi was de introductie van de ‘big cell’, de 166 millimeter wafer, die de industrie heeft getransformeerd.

Bloomberg heeft LONGi erkend en opgenomen in de prestigieuze Tier 1 lijst, en dit bedrijf blijft hoogwaardige en innovatieve panelen produceren. Binnen ons assortiment vindt u een scala aan LONGi Solar panelen, inclusief Full Black en Black-White uitvoeringen. Verken de wereld van duurzame energie met LONGi Solar en ontdek hun baanbrekende bijdragen aan de zonne-industrie.

Topkeuzes in Zonnepanelen Omvormers

Optimale Energieomzetting met de Juiste Zonnepanelen Omvormer

Het kiezen van een hoogwaardige omvormer die gelijkstroom efficiënt omzet naar wisselstroom is essentieel voor het maximaliseren van de prestaties van uw zonne-energiesysteem. Haal het beste uit uw installatie met een doordachte omvormerkeuze.

SolarEdge

SolarEdge: Innovatieve Energieoplossingen met Krachtige Power Optimizers

In 2006 opgericht in Israël, heeft SolarEdge gestaag marktaandeel veroverd dankzij de succesvolle combinatie van hoogwaardige omvormers en krachtige Power Optimizers. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd en wordt geprezen om zijn uitstekende monitoringopties per paneel, die tot de beste in de markt behoren.

Met een standaard garantie van 12 jaar voor de omvormer en 25 jaar voor de Power Optimizers, onderscheidt SolarEdge zich aanzienlijk van andere merken die vaak slechts 5 jaar garantie bieden. Bovendien biedt SolarEdge de mogelijkheid om de omvormergarantie te verlengen tot wel 20 of zelfs 25 jaar, afhankelijk van het model. Ontdek de innovatieve energieoplossingen van SolarEdge en maak een duurzame keuze voor de toekomst.

Enphase

Enphase: Wereldleider in Betrouwbare Micro-omvormers

Enphase, een toonaangevend Amerikaans bedrijf, heeft wereldwijd de leiding in de productie van micro-omvormers. De micro-omvormers van Enphase hebben miljoenen testuren ondergaan en blinken uit met een zeer laag uitvalpercentage. Deze robuuste componenten voegen niet alleen betrouwbaarheid toe aan uw PV-systeem, maar dankzij de lage DC-spanning zijn ze tevens een veilige aanvulling.

Enphase biedt op hun nieuwste modellen een garantie van 25 jaar, wat hun toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit benadrukt. Ervaar de voordelen van Enphase micro-omvormers en zorg voor een krachtige, veilige en langdurige energieopwekking.

Growatt

Growatt: Innovatieve Omvormers voor Duurzame Energie

In Nederland behoort Growatt tot de voorhoede van omvormer producenten, met een sterke focus op innovatie en de ontwikkeling van hoogwaardige en betrouwbare producten. De omvormers van Growatt staan bekend om hun kosteneffectiviteit en hoge rendement. Of het nu gaat om residentiële of commerciële installaties, de oplossingen van Growatt zijn veelzijdig inzetbaar.

Growatt’s Online Smart Service (OSS) stelt het bedrijf in staat om problemen op afstand te detecteren en op te lossen. Met een garantie van 10 jaar op hun omvormers, toont Growatt haar vertrouwen in duurzaamheid en kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van Growatt en optimaliseer uw zonne-energieoplossingen.

Solis

Solis: Toonaangevende Omvormers voor Duurzame Energie

Sinds 2005 is Solis, een prominente naam uit China, actief in het vervaardigen van hoogwaardige solar producten. De toewijding van Solis aan het ontwikkelen, produceren en verbeteren van omvormers staat centraal. Deze gerichte aanpak, samen met Nederlandstalige klantondersteuning, stelt Solis in staat om snel antwoorden te bieden op vragen en problemen van gebruikers.

Solis biedt een uitgebreid assortiment aan PV-, hybride- en retrofit omvormers, geschikt voor zowel kleine als grote dakoppervlakken. Dit veelzijdige aanbod maakt Solis omvormers een uitstekende keuze voor zowel de residentiële als commerciële markt.

Standaard worden Solis omvormers geleverd met een garantie van 10 jaar, welke zelfs kan worden verlengd tot 20 jaar. Ontdek de betrouwbaarheid en innovatie van Solis en zet de stap naar duurzame energieoplossingen.