Zuidzon B.V. dé zonnepanelen specialist uit Amstelveen

Ontdek de kracht van zonne-energie en bespaar op je energiekosten met Zuidzon. Dé zonnepanelen specialist uit Amstelveen. Als inwoner van Amstelveen ben je bij ons aan het juiste adres voor hoogwaardige zonnepanelen en de plaatsing hiervan. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en laat de zon voor jou werken.

Installatie binnen 2 weken

Met eigen voorraad en installateurs staan we garant voor snelle service.

VCA gecertificeerd

We zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf in het installeren van panelen

Gevestigd in Amstelveen

Als Amstelveens bedrijf hebben we al vele zonnepanelen geïnstalleerd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

Zonnepanelen installateur uit Amstelveen

Als zonnepanelen installateur gevestigd in Amstelveen weten we wat er nodig is voor jouw woning. Wij zijn dé toonaangevende installateurs in de regio. We bieden hoogwaardige zonne-energiesystemen voor woningen en bedrijven, met focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Beoordeeld met een 9,9 op Trustoo en Google

5/5

Meer over zonnepanelen in Amstelveen

Bij Zuidzon werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken (link invoegen). Dit vertaald zich in productgaranties van 15 tot 25 jaar op zonnepanelen.

Op de omvormer krijgt u standaard tussen de 10 tot 12 jaar garantie. Bij sommige fabrikanten kan deze garantie verlengd worden tot 20 jaar.

Hiermee krijgt u zekerheid op alle belangrijke componenten van uw systeem.

Bij de keuze van het soort zonnepanelen zijn er veel opties. Naast het uiterlijk en de kleur speelt het vermogen natuurlijk een cruciaal onderdeel. Wij helpen u bij het berekenen van het aantal zonnepanelen door te kijken naar:

Zonnepanelen maken gelijkstroom. Een omvormer zet dat om in wisselstroom, want dat komt uit het stopcontact. De omvormer bepaalt dus mede de opbrengst van het geheel.

U kunt zelf opgewekte stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet, wat bekend staat als “salderen.” Tot 2025 wordt deze zelfopgewekte stroom verrekend met de stroom die u afneemt van het elektriciteitsnet wanneer u onvoldoende stroom produceert. Dit houdt in dat u een gelijke vergoeding ontvangt voor de stroom die u aan het net levert, inclusief belastingen, als wat u betaalt voor de stroom die u afneemt. Dit systeem wordt de “salderingsregeling” genoemd.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid.

Volgens het Milieucentraal komt de winst van zonnepanelen neer op een equivalent van een rente van 3,9 procent op uw spaarrekening (bron: milieucentraal).

Natuurlijk variëren de kosten en opbrengsten van zonnepanelen op basis van het aantal PV-panelen dat u laat plaatsen. Het rendement kan afnemen door verlies aan materiaal en zonnecelkwaliteit. Daarom is het cruciaal om weloverwogen te kiezen voor het juiste type zonnepaneel. Naast de diverse uitvoeringsvormen, speelt ook de oriëntatie van de panelen (bijvoorbeeld richting het zuiden) en de hoek waarin ze worden geplaatst een rol.

Optimaal rendement wordt behaald door zonnepanelen op het zuiden, zuidwesten en zuidoosten met een hoek van circa 36 graden. Overweeg tevens een combinatie van panelen op het oosten en westen; hoewel de opbrengst iets lager kan zijn, wordt deze gedurende de dag gelijkmatiger verdeeld, wat uitstekend aansluit op uw eigen energieverbruik.

Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op de WOZ-waarde van uw woning.

Onze betrouwbare dienstverlening van begin tot eind

Bij elke stap van uw zonne-energie reis, staan onze adviseurs aan uw zijde om u te begeleiden en te informeren. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot aan de volledige installatie en daarna, zetten wij ons in om uw ervaring naadloos en probleemloos te maken.

Wij begrijpen dat duidelijkheid essentieel is bij het maken van uw keuze. Daarom zorgen wij ervoor dat u volledig op de hoogte bent van het hele proces voordat u overgaat tot aanschaf. Geen verrassingen, alleen transparantie en helderheid.

Ons uitgebreide netwerk van inkoopkanalen stelt ons in staat om u een ruim assortiment aan te bieden tegen scherpe prijzen. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossingen bieden die aansluiten bij uw behoeften. Bij ons krijgt u waar voor uw geld en een dienstverlening die gericht is op uw tevredenheid.

  1. 12 jaar garantie op de gehele installatie.
  2. Het systeem kan doorgaans binnen 4 tot 6 weken geplaatst worden door onze gecertificeerde installateurs.
  3. U heeft altijd één vast contact persoon waar u altijd terecht kan (bellen, mailen en via whatsapp)
  4. Eén van onze hoofdmonteurs komt altijd eerst geheel vrijblijvend kijken zodat er op de dag van installatie geen verassingen zijn.
  5. Zuidzon BV helpt u bij het regelen van de btw-teruggaven en de aanmelding bij uw energieleverancier.
  6. U betaald pas wanneer de hele installatie werkend is.
Vraag een vrijblijvende offerte aan